Cégismertető

ENERGIA BÁZIS Kft.  -  A szünetmentes áramellátás szakértője

Alapítva: 1991

Energiabázis telephelyAz Energia Bázis Kft. kezdetben elektronikai fejlesztésekkel, elektronikai alkatrészek forgalmazásával foglalkozott. Saját fejlesztésű invertereink sorozatgyártása 1993-ban kezdődött és napjainkig több mint ezer invertert szállítottunk a magyar felhasználókhoz, illetve külföldi piacokra.
 
Az inverterek gyártása és folyamatos továbbfejlesztése mellett 1997/98-tól a szünetmentes áramellátás területére koncentrálunk, a különböző  tápegységek, egyenáramú töltők, szünetmentes tápegységek  ( UPS ) forgalmazásán túl komplett rendszerek tervezését, kialakítását, telepítését és karbantartást tekintjük fő feladatunknak.
 
A távközlési szektor szinte valamennyi magyarországi szolgáltatójának hálózatában, de az ipar különböző területein is megtalálhatók a finn EFORE cég egyenáramú töltő berendezéseire alapozott 24/48V DC áramellátó (töltő) rendszereink és saját gyártású invertereink, mind kültéri, mind pedig beltéri alkalmazásoknál.
 
A szünetmentes áramellátás ( UPS ) területén a TESCOM és EFFEKTA márkák magyarországi képviseletét látjuk el, teljes körű kiszolgálást nyújtva partnereinknek. Ezen szünetmentes tápegységek kiegészülhetnek az ugyancsak általunk forgalmazott akkumulátor telepekkel és egyéb opcionális berendezésekkel, pl. távfelügyeleti rendszer, kül- és beltéri rack szekrények, állványzatok, feszültség elosztók, stb. Berendezéseink működnek informatikai hálózatokban, különböző ipari, automatizálási, épületvillamossági, biztonságtechnikai és egyéb alkalmazásoknál.
 
Az utóbbi években új területen kezdtünk el tevékenykedni. Ez a kozmetikai gépekkel kapcsolatos fejlesztés és szervizszolgáltatás. Ezeket a tevékenységeket magas színvonalon tudjuk végezni, mert a nálunk dolgozó – ipari elektronikai tapasztalattal rendelkező – szakemberek, mérnökök számára nem távoli terület a kozmetikai gépek működése és belső műszaki-technikai felépítése.

Kitűnő szakember gárdánknak köszönhetően budapesti szerződéses Heron márkaszerviz lettünk, mely gyári támogatású áramfejlesztő, automata aggregátor átkapcsoló és szivattyú karbantartásra és szervizre jogosít minket.

 

Célunk, hogy az általunk végzett tevékenységek szakértő cégeként komplex, minőségi és megbízható kiszolgálást nyújtsunk partnereinknek. Jól képzett, tapasztalt szakembereink, a minőségi termékek és szolgáltatások mellett a magas szintű vevőszolgálat és a minőségirányítási rendszer garantálja felhasználóink, vevőink megelégedettségét.

 

 

Energia Bázis Kft.
1135 Budapest, Frangepán u. 74.
Adószám: 12247592-2-41
Cégjegyzék szám: 01-09-568967
Telefon: 06-1-350-05-36
Fax: 06-1-350-05-35
Email: sales@energiabazis.hu