REB 900 Kültéri szekrény

Kültéri szekrény

A szekrény kifejezetten kültéri alkalmazásokra készült. A szekrény alkalmas AC vagy DC táplálás fogadására. Kétlépcsős hűtési rendszerrel van felszerelve.

További részletek

A szekrény test két részből áll, mely alapkeretre van szerelve. Az alsó akkumulátor tér és a felső aktív eszközök (modemek, routerek, switchek, töltők, akkumulátorok) számára kialakított rész. A két szekrényrész között tömszelencéken keresztül lehet a vezetékeket átvinni.

Az alapkeret mérete 700 x 550 x 100. Anyaga: 2 mm vastagságú korrózióálló acéllemez, kültéri porszórással ellátva.

A ~700mm x 550mm méretű beton alapra (4. számú melléklet) kell rögzíteni 4 db M12 méretű tőcsavar segítségével az alapkeretet.

 Ezen alapkeretre kerül a vandál biztos kültéri szekrény.

A szekrényben kerül kialakításra 1050 mm magasságú 21”-os mező. A szekrény hasznos belső méretei: 1300x700x400 mm.

A 21”-os mező hőmérséklete szabályozva van egy hőcserélő berendezés segítségével.

A szekrény védettsége IP54.

 Az aktív eszközöket tartalmazó zárt szekrény hűtése a dupla burkolat átszellőztetésével valósul meg. Zárt belső térben történik a levegő cirkuláltatása. A hőcserélőben a meleg levegő 4 db 230 VAC vagy 4 db 48 VDC axiál ventillátor segítségével az ajtóban és a hátsó borításban kialakított ún. „radiátorban” adja át hőmérsékletének egy részét a külső levegőnek. A ventillátorok a szekrény felső részében vannak elhelyezve, terelőlemezekkel biztosítva a belső levegő áramlásának szabályozását. A külső levegő hűtő hatása az ajtón, illetve a hátsó borításon kialakított légcsatornán keresztül „ellenáramú” módon fejti ki hatását. A hőcserélő segítségével a szekrény hőleadási felülete több, mint kétszeresére növekszik. Ez alapján szekrényből 250W hőteljesítmény szállítható el 40 Celsius fok külső és átlagos 55 Celsius fok belső hőmérsékletet feltételezve (árnyékos, jól szellőző helyen).

A ventillátorok vezérlése és a magas hőmérséklet riasztás termosztáttal van megoldva. Igény szerint AC vagy DC ventillátorokkal szállítjuk, a két ventilátor típus egymással megegyező geometriai méretű.

Opcióként a szabad oldallap cseréjével oldallapba telepített átfolyó rendszerű ventillátoros szellőzés építhető ki, mellyel kb. 1000 W belső hőteljesítményt is el lehet szállítani a szekrényből a fenti feltételek mellett.

 A szekrény alsó részében kialakított akkumulátortérben fixen rögzített fiók révén biztosított az akkumulátorokhoz való gyors hozzáférés. A fiókok anyaga 2 mm vastagságú acéllemez. Az akkumulátor tér a felső tértől el van zárva, 8 db tömítő szelence biztosítja a kábelátvezetést (4 db PG20 és 4 db PG25). Az akkumulátor tér szellőzése biztosított a külső levegővel, elkerülendő nagy mennyiségű durranógáz képződésnek lehetőségét.

A szekrényben levő szerelési alkatrészek, rasztersínek korrózióálló lemezből, míg a külső borítások merevített alumínium lemezből készülnek.

A zsanérok az ajtónál rejtettek. A zár 3 pontos zárást biztosít. A zárak szabványos félcilinder zárbetét fogadására alkalmas. A kabinetek zárbetétekkel kerülnek leszállításra. Az ajtószárny nyitásérzékelővel és kitámasztóval van ellátva.

Minden látható felület RAL 7035 kültéri porszórással védett.

A kabinetben alul jobb oldalon található a 230 V-os hálózati csatlakozást biztosító alépítmény csonkja, mellette pedig az aktív eszközök bekötéséhez szükséges alépítmény csonkja. A földelő sínen 10 db leágazási pont biztosított.

Termékcsalád REB kültéri szekrény
Kivitelezés Kültéri, vandál biztos
Tömeg 90 kg
Méret(szélesség) hasznos 19"/21" átszerelhető
Méret(mélység) 400 mm hasznos
Méret (h x sz x m) 700x550x1650mm
Szállítási idő raktárról azonnal vagy 4-6 hét

3 termék a kategóriában: